Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm aan het juiste adres. Het Hotel in Brielle is goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt op korte afstand van de steden Spijkenisse en Rotterdam.

Uiteraard kunt u de zakelijke bijeenkomst zo uitgebreid mogelijk maken. Breid uw zakelijke bijeenkomst uit met een heerlijk diner in het à la carte restaurant De Gekroonde Zalm en één of meerdere overnachting(en) in een van onze luxe hotelkamers.

Voor een kleine bijeenkomst

Het is ideale zakelijke locatie met één multifunctionele vergaderzaal, een capaciteit voor 34 personen en een enthousiast team dat voor u klaar staat. Voor iedere gelegenheid is er een passende opstelling: ruime opstellingen voor grootschalige presentaties of kleinere opstellingen voor uw besloten vergadering.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Het hotel biedt gratis parkeermogelijkheid met 100 parkeerplaatsen en gratis WiFi in het hele hotel. De unieke ligging van de vergaderlocatie in Zuid-Holland zich perfect voor verschillende outdoor- en teambuildingsactiviteiten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over vergaderen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

1 multifunctionele vergaderzaal tot 34 personen - 48 hotelkamers

 

Theater

Tot 34 personen

Cabaret

Tot 34 personen

School

Tot 18 personen

U-vorm

Tot 28 personen

Carré

Tot 30 personen

Diner

Tot 34 personen

Receptie

Tot 34 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Zalm worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Beklim de toren van de Sint Catharijnekerk
 • Ontdek Brielle door het spel Stadsgolf
 • Bezoek historisch museum Den Briel

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.